top of page

ZEN stratégia 1-es verzió jelzések

2017. május 01 - 05.-ig,     18. hét

Íme az összes jel ami a héten volt. Jók is, rosszak is. Általában 12 párt figyelünk. Több devizapáron is komoly mozgások indultak be, és a stratégiáink  ismét profi, jeleket adtak nekünk! Komoly nyereséghez segítettek minket.

Lássuk mi volt a héten..., aztán majd eldöntöd, hogy szükséged van-e ilyen stratégiákra!

(A chartokon a stratégia elemei nem láthatóak. A charton a stratégia belépő jelzése nyíllal, és utána a mozgás maximális értéke látható.)

 

A képeken láthattad te is, hogy igen, vannak rossz jelzések is. Ám annyira minimálisak a vesztők, és a nyerőkben akkora potenciál van, hogy ha azt fogod tenni amit megtanítunk neked a tanfolyamon, akkor profitot fogsz csinálni!

 

Összesen 20 jelzés volt. Ezek így végződtek:

  • 3 db nullás jelzés, itt a stop ütve nullában. Jelzések 15%-a

  • 8 db veszteséges jelzés, ez a jelek 40%-a

  • 9 db nyereséges jelzés. Jelzések 45%-a. Ezekből lehetett kaszálni!

Összességében a jelzések 60%-a jó volt, vagy nullás.

A tőzsdén nagyon fontos a matek, így számoljunk egy kicsit:

  • Összes veszteség a hibás jeleken -143 pip.

Pénteken volt egy jelzés GBPUSD-n nem sokkal az NFP hír előtt. Ilyen esetben ezt nem szoktuk bekötni, és nem is javasoljuk. Ezt ezért ki kell hagyni a számolásból, de jelzés volt ez is, így beleraktuk a képek közé. Ha ezt leszámítjuk, akkor -128 pip a hibás jelzések vesztesége.

Nézzük, hogy ezzel szemben a hét jelzései mennyi profittal kecsegtettek. Ha a maximális pip értékeket összeadjuk, akkor 676-962 pip megnyerésére volt lehetőség. Attól függően, hogy másnapra is benne maradt-e valaki a nagy nyerőkben. Természetesen olyan ember nem létezik, aki mindig a maximumon száll ki, így ez csak egy lehetőség, amiből látod, hogy mit lehet kihozni maximum, és mekkora lehetőséget rejt magában csak a Zen 1-es verzió. Mondhatjuk bátran, hogy ha ennek a lehetőségnek csak a felét megszerzed (ami reális), akkor is 338-481 pip a nyereséged.

 

Ha ebből kivonjuk a veszteséges jeleket, akkor kijön, hogy lazán elérhető volt ezen a héten 210-353 pip nyereség. Ha ezt leosztjuk a hétre, akkor ez napi 42-70 pip nyereséget jelent!!!

Legyünk másodszor is pesszimisták, és a fenti eredményt is felezzük meg! Így is 21-35 pip a napi nyereséged. Ha ezt tudod minden héten, az anyagi függetlenség reális közelségbe kerül! És amint a saját szemeddel is láthatod, reális, és elérhető! Az összes jelzést kitettük ide a hétről a Zen 1-es verzióról. Nincs kummogás, meg csak a jók mutogatása, benne vannak a rosszak is. Nyílt lapokkal játszunk! A többi rajtad múlik. Közelebb vagy a célodhoz, mint hinnéd. Az első és legnehezebb feladat, hogy elhidd, hogy ebből igen is meg tudsz élni, és mi ebben tudunk neked segíteni.

Nyereséget szeretnél, és anyagilag függetlennek lenni?

Akkor ezt kell tenned:

  1. Eljössz a tanfolyamra.

  2. Meggyőződsz a saját szemeddel arról, hogy minden sorunk igaz.

  3. Energiával feltöltve, reális célokkal hazamész.

  4. Otthon átolvasod megint az anyagot, amit megkapsz tőlünk. Igen, minden le van írva.

  5. Javasoljuk először demóban a stratégiákkal való ismerkedést. Elkezdesz gyakorolni, hogy összesimuljatok a stratégiákkal, és ha valami nem tiszta, és kérdésed van, akkor segítünk, hogy ne élesben jöjjenek elő.

  6. Ha ezen túl vagy, jöhet az éles kereskedés, és a kő kemény pénz csinálás.

bottom of page