top of page

ZEN stratégia 1-es verzió jelzések

2017. május 01 - 05.-ig,     18. hét

 

Összesen 20 jelzés volt. Ezek így végződtek:

  • 3 db nullás jelzés, itt a stop ütve nullában. Jelzések 15%-a

  • 8 db veszteséges jelzés, ez a jelek 40%-a

  • 9 db nyereséges jelzés. Jelzések 45%-a. Ezekből lehetett kaszálni!

Összességében a jelzések 60%-a jó volt, vagy nullás.

A tőzsdén nagyon fontos a matek, így számoljunk egy kicsit:

  • Összes veszteség a hibás jeleken -143 pip.

Pénteken volt egy jelzés GBPUSD-n nem sokkal az NFP hír előtt. Ilyen esetben ezt nem szoktuk bekötni, és nem is javasoljuk. Ezt ezért ki kell hagyni a számolásból, de jelzés volt ez is, így beleraktuk a képek közé. Ha ezt leszámítjuk, akkor -128 pip a hibás jelzések vesztesége.

Nézzük, hogy ezzel szemben a hét jelzései mennyi profittal kecsegtettek. Ha a maximális pip értékeket összeadjuk, akkor 676-962 pip megnyerésére volt lehetőség. Attól függően, hogy másnapra is benne maradt-e valaki a nagy nyerőkben. Természetesen olyan ember nem létezik, aki mindig a maximumon száll ki, így ez csak egy lehetőség, amiből látod, hogy mit lehet kihozni maximum, és mekkora lehetőséget rejt magában csak a Zen 1-es verzió. Mondhatjuk bátran, hogy ha ennek a lehetőségnek csak a felét megszerzed (ami reális), akkor is 338-481 pip a nyereséged.

 

Ha ebből kivonjuk a veszteséges jeleket, akkor kijön, hogy lazán elérhető volt ezen a héten 210-353 pip nyereség. Ha ezt leosztjuk a hétre, akkor ez napi 42-70 pip nyereséget jelent!!!

bottom of page